DTP & opmaak

EEN ONDERSCHEIDEND GEZICHT VOOR JOUW MEDIA-UITINGEN EN PUBLICATIES.

Brochures en folders vertellen het verhaal van jouw onderneming op eigen wijze. Zo laat ik de beste kant van jouw bedrijf zien in tekst en beeld. Of maak gebruik van aanvullend drukwerk om een bepaald deel van jouw onderneming uit te lichten.

Een onderscheidend gezicht voor jouw media-uitingen en publicaties.


Als u professioneel en betrouwbaar over wilt komen, zouden  alle uitingen van uw onderneming, product of dienst eenheid moeten uitstralen.
Een consistent gebruik van uw logo, typografie, kleurgebruik en fotomateriaal zorgt voor herkenbaarheid.

DTP-werkzaamheden en het opmaken van drukwerk, zoals boeken, boekomslagen, tijdschriften, magazines, brochures, catalogi,  affiches, posters, flyers, advertenties of zelfs een volledige reclamecampagne. Ik vertaal jouw wensen en behoeftes naar een sterk en creatief ontwerp dat past bij de uitstraling van uw product / bedrijf. Ik hou daarbij rekening met een eventuele bestaande huisstijl, doelgroep en boodschap.

Pakkende teksten die meteen in het oog springen door goed gekozen typografie en lettergrootte in combinatie met aantrekkelijke beelden. Ook de keuze voor een mooie papiersoort en/of een bepaalde druktechniek die uw verhaal ondersteunen en uitlicht kunnen een rol spelen in jouw communicatie.

Samen gaan we op zoek naar de juiste elementen die jouw verhaal optimaal vertellen.

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?